Juuste modelleerimine inglise keeles

Minu nõbu armastab juustega mängida, sa saad seda siiski löögi teha, kammida ja seda teha. Samal ajal on tõesti imendunud, et kui ma vajan kogu asja täiuslikuks, saan ma korraldada ühe palmiku kuus korda, alati riietades juuksekarvad või kinnitades juuksed. Ta armastab kõige paremini kooli etendusi ja keskendub neile. Tema uus hirmu kuninganna loomine oli väga lihtne ja nõudis täiuslikku soengut ja kleiti. Alguses viskas mu ema ligi kümmekond paela, mille külge jäid need vibud. Hiljem ütles see ilus üheteistkümneaastane no, ei, mitte üks kord. Tegelikult vaatan ma juhitud juukseid .... nii see algas. Neid loovad ka pool tundi juhtimist. Ta tundus ilus nagu suur printsess. Ja kui samad külalised aristokraatidega kiiresti mõtteid uuesti muutsid. See ei tähenda, et tootmise algusest on möödunud peaaegu kaks tundi. Ootamatult ... vaatasin täielikult vaate, samas kui tema keeles kõlas see nagu "nieeee, mulle ei meeldi see, sest ma ei meeldi kuningale, mis on väga alluv". Ta küsis endalt uut soengut, laotud juuksed lahtise koksi ehitamiseks. Kuna loomulikult, nagu me eespool ütlesime, oleme juba oma juuste tegemisel kogenud, nii et seekord läksime väga kiiresti. Tema ema mõnest muust poolest, veel mõne minuti pärast, oli valmis.

Tutvu juukseklambrite pakkumisega